Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Ajax-Gamer

20 oktober 2016

Bij een spelletje FIFA17 werd ik compleet ingemaakt door mijn zoon en vlogen de doelpunten en juichrituelen me om de oren. Daar zijn ook knopjes voor, hoe je moet juichen.
Op het trainingsveld van de JO15-6 (vroegere C6) ging het niet zoals ik wilde. In het afsluitend partijtje werd ik tot drie keer toe gepoort en liep na vijf minuten te hijgen als een buffel.
Toen gebeurde het, met een vliegende sliding haalde ik de bal al glijdend naar me toe om hem direct naar onze spits te passen. Net als Ronaldo in FIFA 17.
Met een bezweet hoofd met gras lag ik op de grond te murmelen “m’n rug, m’n rug”. De sliding was halverwege gestopt maar de binnenkant van mijn lichaam gleed nog even door.
Vroeger was alles beter, dat moet de AJAX-directie ook gedacht hebben toen ze een gamer contracteerde. Je ziet Edwin denken; Als we in het echt geen prijzen meer kunnen pakken dan maar virtueel. Dat komt door zijn hoofd, Edwin heeft een denkhoofd. Edwin is zelf een FIFA poppetje, hij wordt dus nooit oud, het blijft 1995. Dat wil ik ook, ik pleit er dan ook voor om Ter Leede A2 uit 1984 op te nemen in FIFA 18. Dat jaar vieren we allemaal onze 50ste verjaardag en worden we weer kampioen.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog:

Nog meer blogs van De Gouden Wissel (lezerspost)

Lees alle blogs van De Gouden Wissel (lezerspost) >

De Gouden Wissel (lezerspost)