Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Mijn vriend John

23 juni 2016

Op het schoolplein kom ik John de Wolf wel eens tegen. Ik spreek natuurlijk geen woord met hem want ik kijk omslachtig de andere kant op. Hij trekt veel aandacht van de schoolpleinmoeders die hun beste lach tevoorschijn toveren en hun haar even naar achteren gooien. Aandachtstrekkers met opdringerige voorgevels vind ik het. 
Zelfs op het schoolplein is hij cool met zijn kekke korte broek en hippe schoentjes. Toen ik hem laatst in het winkelcentrum tegen kwam zei ik quasi nonchalant ‘hai’ en ik meende dat hij hoi terug zei. Nu mag ik John tot mijn vrienden rekenen. Mannen hebben niet veel woorden nodig. 
Als ik hem op tv zie, bij wat voor programma dan ook (hij duikt echt overal op), zie ik altijd ‘mijn vriend John’. Straks gaat mijn zoon naar de middelbare school en raak ik een vriend kwijt. Dat doet nu al pijn. Als ik hem dan op tv zie, zal ik waarschijnlijk droevig en weemoedig toekijken en bedenken hoe moeilijk het is om afscheid te nemen. Zeker omdat hij zo vaak op tv komt. Op verjaardagen en feesten zal ik wel anekdotes oprakelen over mijn bekende vriend maar zoals vroeger zal het niet meer worden.

Lezerspost van Richard Rotteveel

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog:

Nog meer blogs van De Gouden Wissel (lezerspost)

Lees alle blogs van De Gouden Wissel (lezerspost) >

De Gouden Wissel (lezerspost)