Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Slechtst

24 september 2014

Het slechtste Ajax sinds jaren, dat was het Ajax dat zondag in Rotterdam van aartsrivaal Feyenoord won. Woorden van Ronald de Boer.
 
Ik weet het niet.
 
De eerste helft tegen Paris Saint-Germain vorige week, die was ook behoorlijk slecht. En de wedstrijd een paar dagen eerder tegen Heracles.
 
In zijn eerste twee jaar als trainer van Ajax maakte Frank de Boer er gewoonte van om eens in de zoveel tijd een wedstrijd als draak te betitelen. Vaak won zijn ploeg die wedstrijden wel. Maar slecht was het. Eigenlijk werd het zelden meer zo frivool en vrolijk als in december 2010, toen Ajax in de eerste drie duels onder De Boer dapper combinerend van AC Milan, Vitesse en AZ won.
 
De slechtste was wat mij betreft die thuis tegen Utrecht in de winter van 2012. Dico Koppers deed mee, Ebecilio ook. Het vroor dat het kraakte en Utrecht won simpel met 0-2. In de rust ging ik naar de wc terwijl ik niet hoefde te plassen. Het was de warmste plek. De mensen die daar ook na de pauze zijn blijven staan waren de winnaars van de dag.
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: ,

Nog meer blogs van Thijs Pennings

Lees alle blogs van Thijs Pennings >

Thijs Pennings