Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Aftrap

17 juli 2013

Mijn amateurclub TSC had een nieuw hoofdveld en om dat te vieren, was de meidenpopband Babe uitgenodigd. Het trio mocht de aftrap verrichten bij de eerste wedstrijd op de nieuwe grasmat.

Het bestuur van TSC moet verheugd zijn geweest dat Babe op de uitnodiging inging. In die tijd, begin jaren tachtig, scoorde de band niet alleen talloze hits, zoals Please me, please do en Never listen to a bouzouki player, maar maakte ook furore buiten de landsgrenzen. Zo deed de groep mee aan een groot songfestival in Korea, ging naar de Nederlandse militairen in Libanon, maakte een toer door Indonesië en verscheen in tv-shows in Oost-Duitsland en Polen. (Dit alles weet ik dankzij Wikipedia).
Op het nieuwe hoofdveld zongen Gemma, Rita en Monique een liedje, zwaaiden wulps met de billen en deden – op hoge hakken – de aftrap. Meteen hierna ging het richting kleedkamer, de volgende schnabbel wachtte.
Een vriendje en ik wisten toevallig welke kleedkamer dat was. Het was toen dat ik door het klepraampje van kleedkamer 2 de drie zangeressen van Babe bijna in hun blootje heb gezien.
Ik herinner me dit glorieuze moment als de officiële aftrap van mijn puberteit.

Dit artikel is geschreven door Eus Roovers

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: , ,

Nog meer blogs van De Gouden Wissel (lezerspost)

Lees alle blogs van De Gouden Wissel (lezerspost) >

De Gouden Wissel (lezerspost)