Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Balgevoel

26 maart 2014

Na afloop van de wedstrijd Vitesse-Feyenoord (1-2) piepte ik – niet in het bezit van een officiële NSP-kaart – de persruimte van het GelreDome binnen.
De persconferentie stond op het punt van beginnen. Persvoorlichter Ester Bal meldde vanachter haar microfoon dat er vooraan in de zaal nog plaats was. Ik had Ester Bal nog nooit eerder gezien, maar ze maakte meteen een prettige indruk. Ik durfde daarom wel naar voren te lopen en zocht snel een plaatsje op de tweede rij.
De eerste vragen gingen allemaal over de aanvoerdersband en de extra trainingsarbeid van Stefan de Vrij. Na de discussie hierover tussen journalisten en beide trainers, vroeg Ester: “Zijn er ook nog vragen over de wedstrijd van vandaag?”
Ik stak mijn vinger op, en Ester keek me even indringend aan, zoals alleen vrouwen dat kunnen. Waarschijnlijk had ze allang door dat ik hier eigenlijk niet hoorde. Toch knikte ze naar me.
Met trillende stem stelde ik een vraag aan Peter Bosz, het ging over zijn band met Feyenoord na deze nederlaag. Hij gaf netjes antwoord.
Ik voelde me even een heuse journalist, dankzij Ester Bal. Alleen al daarom moet Ester Bal wat mij betreft voor altijd de persvoorlichter van Vitesse blijven.

Lezerspost door Eus Roovers

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: ,

Nog meer blogs van De Gouden Wissel (lezerspost)

Lees alle blogs van De Gouden Wissel (lezerspost) >

De Gouden Wissel (lezerspost)