Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Bellen met Vermeer

25 februari 2016

Hoi Kenneth, ik wilde je gewoon even bellen. Ben maar niet bang, hoor. Ik ben niet zo’n idioot. Ik bel je, omdat ik je zo goed vind. En sterk. Fysiek, maar ook mentaal. Laatst las ik het nog op een spandoek: ‘Toffe peer, die Vermeer’. Vind ik ook. Mensen proberen jou zwart te maken achter je rug en jij…sorry. Verkeerde woordkeuze. Dom van me. Ik bedoel: als jij reageert heb je het voor elkaar. Gaan ze helemaal los. Heb je de poppen aan het dansen. Ik. Ik bedoel natuurlijk te zeggen dat, kijk, als jij constant op dat soort dingen gaat reageren, zou je nooit echt bij Ajax en Feyenoord eerste doelman zijn geworden. Maar jij bent mentaal sterk, man! Ik dacht echt, toen jij op de bank belandde in Amsterdam: zijn carrière is klaar. Het hing volgens mij ook echt aan een zijden draadje. Ik bedoel natuurlijk niet, nou ja, het ging niet zo goed in 020. En dan herpak jij je op deze manier in 010! Prachtig, man!  Iedere wedstrijd weer. Jij bent echt een popkeeper! Topkeeper, sorry. Maar goed, ben jij er weleens mee bezig? Met die idioten in het stadion? Die roepen maar gewoon dingen. Maken domme grappen. Zonder erbij na te denken. Of richt jij je pijlen altijd weer op de volgende wedstrijd? Oh. Pijlen. Ja, die idioot met dat bordje bij het darten. Kan echt niet. Maar goed, ik vind jou zo onverstoorbaar. Jij doet alsof je het niet hoort of ziet. Grote klasse. Kenneth? Hallo? Hallo? 

Lezerspost van Dion van Meel

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Nog meer blogs van De Gouden Wissel (lezerspost)

Lees alle blogs van De Gouden Wissel (lezerspost) >

De Gouden Wissel (lezerspost)