Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Fusie

20 november 2014

Een vriend had op zijn werk kaartjes gewonnen voor de viproom van onze topklasseclub en nam mij mee. Hij dacht dat ik dat leuk zou vinden en ik eigenlijk ook. Ik had al eens met verbazing vanaf onze vaste plaatsen op de staantribune gekeken naar al die mannen die op zaterdagochtend een pak en stropdas aantrekken om naar de club te gaan waar ik me juist zo kan ontspannen.

Ik ben de hele middag in zijn buurt gebleven want we moesten vaak langs een beveiliger en die kon ook na de tiende keer niet geloven dat ik tot de uitverkorenen behoorde. Na verloop van tijd begon ik dat als een compliment te ervaren. Er waren hapjes en de stoelen zaten lekker, maar het leek er op of de beveiliger alle leuke voetbalsupporters buiten hield.

Na een paar gratis biertjes ging ik er toch anders tegen aan kijken. Eigenlijk houdt de beveiliger juist de pakkenmannen binnen zodat wij op de staantribune kunnen genieten van onze sport.

Deze week las ik een interview met één van die mannen in de plaatselijke krant. Hij wil een fusie met de andere club en vindt dat emoties daarbij geen rol mogen spelen. Bij zijn bedrijf was dat ook gelukt. Ik hoop maar dat de beveiliger hem in de viproom kan houden. 

Lezerspost van Ben Schaafsma

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Nog meer blogs van De Gouden Wissel (lezerspost)

Lees alle blogs van De Gouden Wissel (lezerspost) >

De Gouden Wissel (lezerspost)