Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Helmondse behandelkamers

7 september 2015

Viktorya Gameeva heeft veel kwaliteiten. Zo kan ze uitstekend op haar bevallige zij in ieniemienie bikini poseren aan het zwembad. Ook kan ze heel goed tegelijkertijd haar lange golvende haar naar achteren schudden, verleidelijk in de camera kijken en één hooggehakt been optillen zónder dat haar ieniemienierokje private parts ontbloot.
Dat is knap.
Daarnaast is ze de kersverse clubarts van Spartak Moskou.
Ik had er een moord voor gedaan om in de kleedkamer te zitten toen de voorzitter zijn nieuwste aanwinst bekend maakte.
Sterker: ik zou er een moord voor doen om mijn voetbalcarrière nieuw leven in te blazen, een contract bij Spartak Moskou af te dwingen en in de eerste wedstrijd in een doldrieste tackle te lopen van de rechtsback van FC Omsk. Vergeet de kou, de groezelige oostblokstadions en het gevaar door een dolgedraaide maffiose oligarch te worden omgelegd: de speler van Spartak Moskou die zijn been breekt, bevindt zich een maand of negen in de medische hemel.
Sinds ik over Chelsea’s Eva Carneiro en Viktoriya hoorde, bekijk ik de transfermarkt met heel andere ogen. Einde carrière voor Robin van Persie na zijn overstap naar Turkije? Bert van Marwijk voor de poen naar Qatar?
Zal best.
Bert en Robin weten meer dan wij. 
Na de opvallende overstap van het veelbelovende duo Yannick Cortie & Género Markiet van Utrecht naar Helmond Sport, ben ik er zeker van. In de behandelkamer van stadion De Braak in Helmond, daar gebeurt het.  

Lezerspost van Sander Peters

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Nog meer blogs van De Gouden Wissel (lezerspost)

Lees alle blogs van De Gouden Wissel (lezerspost) >

De Gouden Wissel (lezerspost)