Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Ik ben verliefd

9 juni 2015

Haar foto dook plotseling op in mijn Facebook timeline. Ze is klaarblijkelijk een vriendin van een vriend van een vriend van een vriend van me. Six degrees of separation in full effect. De afbeelding valt me op, om verschillende redenen.

Het is een mooi meisje. Niet eens overdreven knap, maar op Tinder had ik absoluut naar rechts geswiped. Wat zal ze zijn? Ik denk 1 meter 65. Maar alles is prima in proportie. Haar spijkerbroek zit strak om haar heupen, haar billen komen er vast en zeker mooi in uit. Ik vermoed dat ze tijdens kantooruren verplicht op hakken loopt, maar hier draagt ze New Balance sneakers. Zelfverzekerd. Sportief.

Ze heeft lange bruine haren, ze hangen los over haar schouders. Haar lippen zijn rood gestift, haar tanden lacht ze bloot. Ze heeft haar handen in haar zakken, maar waarschijnlijk zijn haar nagels gelakt in dito rode kleur. Haar wit-leren jasje hangt open. Mijn aandacht wordt naar haar borsten getrokken. Ik geef toe: Ik ben een borstenman, maar ik kijk niet vanwege een peilloos diep décolleté.

Nee, het komt door het rood-witte shirt dat ze draagt. Verticale banen. En hoewel de opdruk van het shirt deels aan het zicht wordt onttrokken door haar jack, is het duidelijk wat erop staat. De plek waar de foto is genomen, is kraakhelder. Ze staat op station Amsterdam Zuid, gekleed in een shirt van PSV. Deze vrouw heeft lef. Ik ben verliefd.

Lezerspost door Martijn La Grouw

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Nog meer blogs van De Gouden Wissel (lezerspost)

Lees alle blogs van De Gouden Wissel (lezerspost) >

De Gouden Wissel (lezerspost)