Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Kramer weet het zelf ook

29 maart 2018

Het is lente geworden dus wordt alles langzaamaan rooskleuriger. Zo wint Oranje van de Europees kampioen en gaan veel voetballers vooruitkijken waar ze zullen gaan voetballen na de zomer. Sommigen doen dat door hun kwaliteiten op het juiste moment te laten zien, zoals Matthijs de Ligt dat tegen Engeland en Portugal deed. Andere gaan terug naar hun jeugdjaren en worden daar geconfronteerd met het toekomstige perspectief. Neem Michel Kramer, voormalig spits van Feyenoord en huidige spits van Sparta. Journalist Harry Vermeegen interviewde Kramer en stelde daarbij de vraag waar de toekomst van Kramer ligt nadat zijn contract bij Sparta ophoudt deze zomer. Kramer liet weten zich niet thuis te voelen in het voetbalwereldje. Alles wat erbij komt kijken vindt de boomlange spits verschrikkelijk. Van media tot supporters. 
In de jaren negentig regelde Harry Vermeegen een proeftraining bij Feyenoord voor de toen nog jonge Kramer in zijn voormalige programma De Regenjas. Toen de cameraploeg in de huiskamer stond barstte de kleine Kramer in tranen uit maar niet bepaald van blijdschap. Tussen het snikken door zei hij: “Ik doe niet mee, ik wil niet mee naar Feyenoord”. Geconfronteerd met dit verleden antwoordt Kramer bevestigend: “Dat klopt, ik wilde lekker bij mijn vrienden blijven voetballen”. 
Wat iedereen al wist weet Kramer nu zelf ook. Na de zomer gaat Kramer weer voetballen met zijn vrienden bij de amateurs.
Bijkomend voordeel: elke amateurvereniging verkoopt broodjes kroket. Ook in de rust.
 
Lezerspost van Joep Henst 
 
 
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Nog meer blogs van De Gouden Wissel (lezerspost)

Lees alle blogs van De Gouden Wissel (lezerspost) >

De Gouden Wissel (lezerspost)