Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Kutfilm

13 september 2018

Eric Meijers betreurt de uitbarstingen die zijn te zien in de trailer van de documentaire die is gemaakt over Achilles’29. 

De toenmalige trainer ging enorm tekeer tegen doelman Robbert te Loeke, nadat hij een blunder had gemaakt. “Wat een kutkeeper. Wat een kutkeeper. Wat een kutkeeper. Wat een kutkeeper. Wat hebben wij toch een kutkeeper, zeg. Godverdomme, wat hebben wij een kutkeeper. Verschrikkelijk, wat een kutkeeper hebben wij, zeg.” De trainer liet overigens in het midden door wie de kutkeeper was opgesteld. 

 
Achteraf heeft de trainer spijt van zijn uitlatingen aan het adres van zijn toenmalige kutkeeper. “Daar wil ik mijn excuses voor aanbieden en ik heb inmiddels ook al contact met Robbert gehad. Want zo beschadig je mensen, terwijl hij ons dat seizoen voor de winterstop ook heel vaak heeft gered. De dingen die ik over De Gelderlander heb gezegd, neem ik overigens niet terug.” De trainer liet zich destijds in niet mis te verstane bewoordingen uit over het journalistieke niveau van het regionale dagblad. “Kutkrant, kútkrant. En anders niks. Gewoon kut.”
 
De documentaire ‘Voetbal is oorlog’ gaat op 28 september in première op het Nederlands Film Festival in Utrecht. Naar verluidt heeft trainer Meijers als gastrecensent al een doorwrocht inhoudelijk oordeel geveld over de productie. “Wat een kutfilm.”
 
Lezerspost van Arjen Pijfers
 
 
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Nog meer blogs van De Gouden Wissel (lezerspost)

Lees alle blogs van De Gouden Wissel (lezerspost) >

De Gouden Wissel (lezerspost)