Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Liefde maakt Blind

9 oktober 2014

Ángel Di María scoort voor Manchester United tegen Everton en wordt uitgebreid gezoend door zijn medespelers. De opluchting is groot. Mijn gedachten gaan naar de transfer van Daley Blind. Heeft hij daar bij stil gestaan bij de contractbesprekingen? “Man Utd is een mooie club en dat geld krijg ik nooit meer op, maar ik moet wel Di Maria kussen als hij scoort”. Of werkt het net als bij een verliefdheid? Je ziet het mooie meisje en je denkt er niet aan dat je misschien een jaar later een zoen krijgt van je lelijke schoonmoeder. En nog wel op je verjaardag.

Natuurlijk kun je bij je nieuwe club zeggen: “Ik ben Dailey Blind en ik zoen niet”, maar dat maakt het wel wat ingewikkeld. Het is vaak al moeilijk genoeg om bij een nieuwe baan alle namen te onthouden. Laat staan wie er gezoend wil worden en wie niet.

Als ik zo aan mijn tribunemaatjes bij mijn topklasseclub denk ben ik in ieder geval blij dat die zoentrend nog niet is overgewaaid naar onze tribune. Er valt ook nog niet zoveel te vieren dit seizoen dus geen zorgen. Maar dat maakt de het zoenrisico straks wel groter als er eindelijk gescoord wordt. Net als in Manchester. Als nu eerst die vreselijke baardenmode maar eens over ging…

Lezerspost van Ben Schaafsma

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Nog meer blogs van De Gouden Wissel (lezerspost)

Lees alle blogs van De Gouden Wissel (lezerspost) >

De Gouden Wissel (lezerspost)