Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Patje op mijn pet

9 november 2016

Patrick Kluivert op bezoek bij SV ’s Graveland was een hele gebeurtenis. Zelfs mijn Feyenoordneefjes vonden het spannend. Wat mot zo’n superster bij zo’n clubje. Nou, dat is best uit te leggen. Casper Nelis had dat geregeld, toen keeper van de godenzonen A1. Die had een paar jaar eerder nog bij de SVS onder de lat gestaan. Bovendien was dit nog voor het teentje in Wenen. Kluivert was dus meer een supertalent, dan een superster. Een Nederlandse Kasper Dolberg, maar dan bij een Ajax dat met ‘Champions League ambities’ bedoelde dat je hem ook kon winnen. 
 
Zonder problemen kreeg ik de handtekening van Patje op mijn petje. Wel aan de binnenkant want het was een verdomd mooie cap. Ik vond het niet aardig om nee zeggen tegen de handtekening van Nelis, dus die staat nu (en helaas een stuk groter) naast de krabbel van de directeur voetbalzaken van PSG. Casper Nelis werd later derde keeper achter van der Sar en Grim, debuteerde niet in Ajax 1, maar zat wel op de bank bij Willem II in de Champions League.  
 
Vond ik toen nog niet leuk, maar nu wel: de moeder van Pat was ook mee en deelde recepten met het publiek. Liever dan die handtekeningen had ik nu tegen eters gezegd dat de Roti met Pom naar recept van Ma Kluivert was. 
 
Lezerspost van Thijs de Vries
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Nog meer blogs van De Gouden Wissel (lezerspost)

Lees alle blogs van De Gouden Wissel (lezerspost) >

De Gouden Wissel (lezerspost)