Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Voorspelletjes

12 augustus 2014

Het nieuwe seizoen begint en de meeste voetballiefhebbers hebben last van een positivisme waar de gemiddelde Amerikaanse christen verbaasd van op zou kijken. Voetballers, trainers, bestuursleden en vooral supporters zijn het er over eens: de vorige seizoenen zat het misschien tegen maar…. dit seizoen gaat het gebeuren!
 
Ik ben niet anders. Ik speel al jaren mee met spelletjes als profcoach, toto en unibet en ondanks aanhoudend verlies blijf ik overtuigd van mijn voetbalkennis. Mijn jarenlange kijkervaring en studie van de voetbalbladen moeten toch een keer leiden tot goede voorspellingen? En dan kunnen mijn voetbalvrienden en vijanden er niet meer om heen, Ben is een kenner. Gaat het om geld? Nee, de grootste eer lijkt mij nog de bon voor gratis kibbeling en vooral de vermelding op de website van de topklassepoule.
 
Ik zou nu toch moeten weten dat voetbal niet te voorspellen is en mijn winst nemen. Want er is winst. Vorig seizoen ben ik door één weddenschap in de zwarte cijfers geëindigd. Met € 1 inzet heb ik € 75 gewonnen. Helaas heeft dat niet de erkenning gebracht waarop ik elk seizoen hoop. Op aanraden van mijn geliefde heb ik mijn laatste gokeuro ingezet op winst van Nederland in de voorronde van het songfestival. Geen voorspelling waarmee ik het respect van mijn voetbalmaatjes heb veroverd, vrees ik.
 
Lezerspost van Ben Schaafsma
 
 
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Nog meer blogs van De Gouden Wissel (lezerspost)

Lees alle blogs van De Gouden Wissel (lezerspost) >

De Gouden Wissel (lezerspost)