Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Tatoeage

29 oktober 2014

‘Ik zei het al voor de wedstrijd: als ik scoor, laat ik ‘m zien.’ De reservespits straalde. ‘Ik heb hem van de week laten zetten. Nee, mijn vrouw vindt het niet raar dat ik het hoofd van de trainer op mijn buik heb getatoeëerd.’ 

‘Wat zeg je? Nee, dat is geen probleem, dat-ie op vijf centimeter zit van mijn – mag je dat zeggen op de camera? – van dáár. Nee hoor. Mijn vrouw kan het ook heel goed met de trainer vinden. Ze weet wat hij voor me betekent. En anders doet ze bij, nou ja, dat ene, maar even haar ogen dicht.

Kijk, ik heb toch alles aan de trainer te danken hè. Zonder hem had ik hier nooit gestaan. Op een gegeven moment wil je dan iets terugdoen. Ook buiten het veld.

Nee, de trainer had hem nog niet gezien. Hij heeft nog niks tegen me gezegd, in de kleedkamer, maar dat komt vast wel bij de evaluatie. Het is altijd speciaal om te scoren. Dit maakt het wel extra bijzonder.

Of ik hiermee een basisplaats probeer af te dwingen? Nou ja, kijk, je wil natuurlijk altijd spelen. Maar dit is veel meer. En dat weet de trainer ook. Wij kunnen dat heel goed scheiden, privé en professioneel.’

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Nog meer blogs van Dries Muus

Lees alle blogs van Dries Muus >

Dries Muus