Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Iedereen kan Europees Kampioen Worden in negen eenvoudige stappen

12 maart 2012

  1. Pulling a Johnny Bosman: stel je beste speler niet meteen op. Beste spelers weten van zichzelf dat ze de beste zijn, dat is een van de belangrijkste redenen dat ze de beste zijn geworden. Hun ego een beetje prikkelen kan geen kwaad, zet dus zonder aanwijsbare reden Wesley Sneijder of Robin van Persie reserve tegen Denemarken.
  2. De Italiaanse methode: win niet al je poulewedstrijden. Kwestie van je kruit droog houden. Een nederlaag tegen Duitsland is ideaal.
  3. De Ruud Gullit-methode: kies een gemeenschappelijke vijand, een irritante bobo’s of een kritische journalist. Kandidaten te over.
  4. De Ruud Hesp-truc: selecteer een derde keeper die trots is dat hij derde keeper mag zijn en zodoende sfeerverhogend werkt.
  5. Een Paul Mersonnetje: ga eindeloos veel uit tijdens het trainingskamp: feestjes, bacchanalen, orgies en drinkgelagen. Maak er een flink zootje van. Trainers wegblijven a.u.b.
  6. Frank de Boer VVT: train op penalty’s. Wie mist, gaat naar huis. Verhoogt de druk.
  7. Het Yolanthe Erger Je Niet-plan: nodig spelersvrouwen uit, maar laat dit niet samenvallen met de geplande orgie. Neem voldoende gezelschapsspellen mee.
  8. Het stuur Dick van der Toorn met pensioen-actieplan: vervoer Arjen Robben in een rijdend bed van en naar de wedstrijden. Zelf lopen is uit den boze.
  9. De Danny C.: controleer de avond voor de finale het zwembad op Duitse prostituees.

Succes verzekerd.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog:

Nog meer blogs van Frank Heinen

Lees alle blogs van Frank Heinen >

Frank Heinen