Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Messi-taks

2 april 2012

Er is een splinternieuwe politieke partij in oprichting, een partij die zich tot doel heeft gesteld alle vooroordelen in de wereld uit te roeien, te beginnen in het voetbal.

De partij heeft zich nog niet echt georganiseerd, maar dat zal een dezer dagen wel gaan gebeuren, in de Jaarbeurs, of anders de RAI. Men zal er overleggen over de partijpunten waarmee men in de komende verkiezingen ten strijde zal trekken. Eén belangrijk programmapunt is reeds bekend: men zal alles in het werk stellen om te voorkomen dat Lionel Messi nog langer als ‘de beste voetballer aller tijden’ zal worden omschreven. De nog naamloze partij noemt het ‘stigmatiserend’ dat steeds vaker dezelfde persoon ‘wordt weggezet’ als de beste aller tijden, terwijl er geen enkele reden is om aan te nemen dat andere voetballers niet minstens zo goed zijn, waren of kunnen worden. Er wordt gesproken over het instellen van boetes voor dergelijke uitlatingen, die de partij in een eerste verklaring als ‘gratuit, kortzichtig en niet van deze tijd’ bestempelt. Het begrip “Messi-taks” is reeds in verschillende kranten gemunt.

Wie zich voor de partij verkiesbaar zullen stellen, is nog onbekend. Voor vragen kunt u contact opnemen met de persvoorlichter dhr. G-J. Verbeek.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog:

Nog meer blogs van Frank Heinen

Lees alle blogs van Frank Heinen >

Frank Heinen