Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Franky says relax

5 oktober 2017

In voetbalshirts van bekende voetballers waag ik mij niet op straat, dat doe je niet als ouder wordende man. Wel draag ik soms T-shirts met een tekst erop gedrukt, bijvoorbeeld een regel uit een nummer van Genesis over een grasmaaier. Daardoor weet ik hoe het is als er steeds naar je borsten wordt getuurd. Ik heb ook een shirt met de tekst ‘Franky says relax’. Daarin liep ik op een warme zomeravond door de Beethovenstraat in Amsterdam. In de verte spotte ik op het terras van restaurant Gauchos De Wereldberoemde Voetballer, die daar wel vaker komt eten. “Niet kijken, maar De Wereldberoemde Voetballer zit er weer”, zei ik tegen mijn vrouw. We schoven zorgvuldig niet kijkend langs het terras. De Wereldberoemde Voetballer leefde helemaal op toen hij mij in het oog kreeg en onderbrak het gesprek met zijn tafelgenote. “My name is Frank too!” riep hij enthousiast, mij kennelijk aanziend voor een buitenlandse toerist. Van schrik wist ik niets te zeggen en liep onnozel grijnzend door. Thuis gekomen sloeg ik mezelf voor de kop. Ik had de kans laten liggen om shirtje te ruilen met Frank Rijkaard.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog:

Nog meer blogs van Frank van Kolfschooten

Lees alle blogs van Frank van Kolfschooten >

Frank van Kolfschooten