Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Raffie, de soap

11 maart 2016

Het is moeilijk om Rafael van der Vaart geen sympathieke jongen te vinden, maar hij is tegenwoordig meer een soapfiguur dan een voetballer. Na zijn overstap afgelopen zomer van HSV naar Betis Sevilla kregen we eerst de aflevering ‘Waar blijft Sabia toch?’ voorgeschoteld. In Hamburg dus, want de twee bleken uit elkaar. Daarna volgde de aflevering ‘Is Sabia zwanger, ja of nee?’. Terwijl de roddelpers druk was met omvangsanalyses van Sabia’s buik, legde Rafael het aan met model Christie Bokma. In december kwam het bericht dat Sabia een miskraam had gehad, waarna de discussie verschoof naar de vraag of dat geen verzinsel was.

Omdat Rafael tijdens de voorbereiding een enkelblessure had opgelopen, kwam hij in de eerste seizoenhelft nauwelijks aan spelen toe bij Betis en belandde zelfs op de tribune. De NOS had in januari nog een aandoenlijk interview met Rafael, waaruit bleek dat hij de tijd doodde met darten met zijn broer en het schoonhouden van zijn zwembad. 

Het laatste nieuws over de voetballer Van der Vaart was dat spelersmakelaars hem probeerden onder te brengen in China, de VS of bij de Braziliaanse clubs Santos en Palmeiras. Brazilië lijkt alweer van de baan.

Met Christie Bokma is het inmiddels uit en Privé signaleerde Rafael in februari zoenend met handbalster Estavana Polman. Zij is sinds het WK Handbal een BN’er, onder meer door haar vreugdedansje met Jack van Gelder. Estavana Polman speelt bij de Deense club Esbjerg. Uitbuiken dan maar bij FC Midtjylland in het nabijgelegen Herning?

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Nog meer blogs van Frank van Kolfschooten

Lees alle blogs van Frank van Kolfschooten >

Frank van Kolfschooten