Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Bucketlist

5 januari 2016

ONEHUNDREDANDEIGHTY!! December is de dartmaand. De Britten kunnen tot Van Gaals verdriet nog kiezen tussen voetbal en darts maar Nederlanders kunnen niet kiezen. Die moeten voor nationaal succes Barney of Mighty Mike aanmoedigen. Voor de tv, want alle 22 sessies op de 16 speeldagen in Alexandra Palace zijn al vooraf uitverkocht. Behalve voor Klaas-Jan Huntelaar. De voetballer van Schalke 04 stuurde Van Barneveld via social media een persoonlijk bericht en er lag meteen een stapel kaartjes voor hem klaar.

Huntelaar nam plaats in de VIP-ruimte van Ally Pally. Een ervaring die hij van zijn bucketlist wilde schrappen voor hij op trainingskamp naar Florida moet. Leuk voor Raymond en leuk voor Klaas-Jan en zijn vrienden. Maar om nu in de kranten te roepen dat de spits uit zijn dak is gegaan gaat wat ver. Op de foto’s is te zien dat het in het keurige VIP-gedeelte niet veel verder ging dan wat hugs en high fives. In tegenstelling tot de rest van de zaal waar als Minion, Super Mario of Batman verklede, dronken Britten en Nederlanders er een geweldig feest van maakten.

Als je dan toch al op jonge leeftijd met je bucketlijst bezig bent is het jammer dat je niet voor de volledige ervaring gaat. Het jaar van Klaas-Jan en de andere Nederlandse voetballers in een notendop: ze zijn er wel bij maar doen niet echt mee.

Een gastbijdrage van Ben Schaafsma

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: ,

Nog meer blogs van Gastblogger

Lees alle blogs van Gastblogger >

Gastblogger