Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Messi met kerst

18 december 2015

Champions league wedstrijden moet je helemaal volgen. Van de spanning vooraf, wanneer de spelers staan te wachten tot ze het veld op mogen, tot de interviews na afloop. Voor de wedstrijd wil je iets zien van het intimideren van de tegenstander. Na afloop hoop je dat de spelers door de overwinningsroes of teleurstelling even de mediatraining zijn vergeten.
 
Aan de begroetingen van de spelers van Roma en Barcelona in Camp Nou was te zien dat de uitslag al vast stond. Op Urk, waar men over een reclameposter van een kledingwinkel al ‘homopropaganda’ roept, zal men bij deze beelden helemaal hebben gedacht aan de herenliefde. De spelers van Roma hadden zich al bij een verlies neergelegd en probeerden op allerlei manieren hun kleffe vriendschap aan Messi te betuigen. Tijdens de wedstrijd werd Messi na een buiteling meteen weer overeind geholpen door de verdedigers van Roma, die toch ooit als meedogenloos bekend stonden.
 
Het interview met Joshua Brenet na de beslissende 2-1 zege van PSV op CSKA Moskou geeft wél hoop op wat strijd tegen het onaantastbare Barcelona mocht het er van komen in het vervolg van het CL-toernooi. Het lijkt de verdediger van PSV fantastisch om Messi op te vreten. Konijn Flappie van de Brennetjes heeft in december niets te vrezen. In Huize Brenet staat Messi op het kerstmenu!
 
Een gastbijdrage van Ben Schaafsma
 
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: ,

Nog meer blogs van Gastblogger

Lees alle blogs van Gastblogger >

Gastblogger