Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Rigged

26 oktober 2016

Donald Trump heeft zich al voor zijn verlies in de strijd om het presidentschap van de VS ingedekt. Bij verlies is de uitslag “rigged”, oneerlijk. Daarmee zet hij de veiligheid van zijn land op het spel om zijn ongeschiktheid te camoufleren. 

Erik ten Hag, de coach van Utrecht, reageerde verbaasd op de aan hem na de wedstrijd tegen Willem II gestelde vraag of hij nog aanmerkingen had op de scheidsrechter. Hij had toch gewonnen? Enkele weken eerder had Ten Hag na een verloren wedstijd opgemerkt dat zijn ploeg door de scheidsrechters steeds oneerlijk werd behandeld. Dat was blijkbaar de reden voor het slechte begin aan de competitie. 

Ten Hag antwoordde in Tilburg dat hij toen “een statement” wilde maken. Ik noem het calimero gedrag van verwende jongetjes. Bij tegenslag roep je dat het gezag niet deugd. Ten Hag is zich er blijkbaar niet van bewust dat er supporters zijn die zijn woorden serieus nemen. Dat is jammer. Aan Donald Trump is geen groot staatsman verloren gegaan. Maar Erik ten Hag had een goede coach kunnen worden als hij vroeger wat vaker een pak voor z’n broek had gehad.

Een gastbijdrage van Ben Schaafsma

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: ,

Nog meer blogs van Gastblogger

Lees alle blogs van Gastblogger >

Gastblogger