Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Koeman

15 augustus 2013

Weet je wat het is met Ronald Koeman? Het hoeft maar een beetje tegen te zitten of hij is niet meer te harden voor zijn omgeving. Nu al trekt hij bij Feyenoord een kop alsof hij elk moment op de volgende trein kan stappen.

Net als Advocaat kan Koeman een elftal aardig neerzetten en evenmin als Advocaat is hij in staat er voetbal in te brengen. Ja, een lange bal laten geven op een nog langere spits, dat ziet ie goed. Opportunisten houden van opportunistisch voetbal.
Als De Vrij ergens goed in is, is het inschuiven en meevoetballen. Wat zegt Koeman tegen hem? Je bent niet hard genoeg. De bavianen van de talkshowtjes vallen hem schaterend bij. De Vrij? Die had op de boot van de KNVB moeten staan, hahahahahahahaaaa!!!
“Je had ongelijk, René, er zijn wel homo’s in het voetbal, hahahahahahaaaa!!!”
Best een gezellige vent verder, Koeman. Ik heb een keer een leuke avond meegemaakt in Los Caracolos, toen Ronald nog naast Cruijff woonde in een comfortabele nieuwbouwwijk in Barcelona, waar de meeste bewoners een paar Phillipina’s in het basement hielden en Bartina Koeman het huishouden zelf deed.
Er heeft altijd een destructief element in Koeman gesluimerd. Nog steeds denkt hij dat een doodschop klasse is. Als Feyenoord met de kerst zevende staat is Ronald weg, let maar op. De KNVB moet nog eens goed nadenken over de opvolging van Van Gaal.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: , ,

Nog meer blogs van Henk Spaan

Lees alle blogs van Henk Spaan >

Henk Spaan