Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

27

26 juli 2011

Aan het einde van de eerste helft houdt Dick me zijn I-Phone 4 voor. Breaking News staat er en daarna die onheilstijding. ‘Kut,’ zeg ik.

Heel egoïstisch maar ik betrek het meteen op mezelf. In 2007 ging ik naar North Sea Jazz in Ahoy’, alleen voor haar, maar ze kwam niet opdagen. Te dronken of te stoned, of beide.

Ik ben stikjaloers op Dick. Hij heeft Amy Winehouse meer dan eens zien optreden. Hij regelde in Nederland haar belastingzaken.

Henk naast me is onder de indruk van Jeroen Veldmate. Ik ook wel. De jonge sterke linksbenige centrumverdediger kan zo mee in de Eredivisie. Maar het spel van Sparta gaat grotendeels aan me voorbij, ik denk steeds aan Amy Winehouse.

Keesjan die naast Henk zit zegt dat Mario Bilate er straks in komt. Even later zie ik een soort Anelka bij ons in de spits lopen. Bilate heeft een atletisch lichaam en schiet op de lat. Het ziet er echt geweldig uit maar mijn gedachten dwalen af. Ze was 27, net zo oud als Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison en Kurt Cobain zijn geworden.

Als men mij ooit vraagt waar was ik toen ik hoorde dat Amy Winehouse jong gestorven was dan kan ik zeggen dat ik bij Sparta-Turnhout was en het werd 2-0. En ’s avonds kocht ik kaartjes voor Bob Dylan in Ahoy’.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: , , , ,

Nog meer blogs van Hugo Borst

Lees alle blogs van Hugo Borst >

Hugo Borst