Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

American Psycho

31 december 2012

Tegen mijn Amsterdamse gezelschap zei ik eerlijk dat ik niet stuk was van ‘m. Werkelijk alles mislukte die middag bij die jongen. Sparta A1-Ajax A1 was een halfuur oud toen Viktor Gorridsen Fischer werd gewisseld. Dat was vorig jaar.

Aan het begin van dit seizoen maakte hij zijn debuut in Ajax 1. Ajax verloor de wedstrijd om de Johan Crujjff Schaal van PSV en Fischer speelde heel slecht. Hij werd teruggezet naar de A1.
Maar sinds ik de rubriek Persoonlijk in Voetbal International heb gelezen, geloof ik heilig in de Deen. Hij vertelt dat hij van échte muziek houdt. Viktor (van 1994) heeft alle platen van The Beatles, is fan van de Arctic Monkeys en Gorillaz. Jazz lust hij ook. Aandoenlijk is zijn verontschuldiging dat hij maar één boek in het kwartaal leest. Het laatste was American Pschycho van Bret Easton Ellis. Zijn favoriete films zijn Festen en The Big Lebowski. Nederlands leerde hij door GTST te kijken. Dat moest van de juf. Fischer: ,,Dat was niet te geloven… Het was zo slecht.”
Het daverende gat dat de vertrokken pseudo-intellectueel Jan Vertonghen bij Ajax heeft geslagen is plotseling gevuld. En Fischers haar zit ook altijd goed.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: ,

Nog meer blogs van Hugo Borst

Lees alle blogs van Hugo Borst >

Hugo Borst