Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Reuze

23 augustus 2013

Ik vond het vooraf al een briljante move van de zenderbaas van FOX. Gewoon recht tegenover Voetbal International gaan zitten als je Toine van Peperstraten als anchor hebt. Wees eerlijk: is ie minder scherp en minder slim dan Genee?

Nee, toch! En veel hartelijker, echt een host, een gastheer, als Toine gaat praten dan gaan bij ons thuis spontaan alle waxinelichtjes branden.
En nog wat: Jan van Halst is niet homofoob als Gijp of ordinair als Derksen. Hij vertelt je precies wie zijn mannetje laat lopen, nou dat kunnen ze bij Voetbal International niet eens, ze hebben de beelden niet meer.
56.000 mensen hadden het maandag begrepen, naar VI keken er 15 keer zoveel. Maar dat zegt nog niks.
Dan hebben de mensen de kans om naar een écht voetbalinhoudelijk programma te kijken en dan kiezen ze niet voor FOX maar voor RTL 7. ‘We zullen het stapje voor stapje moeten doen,’ zegt Toine zonder een snikje, hij blijft gewoon lekker kalm, niks aan het handje, komt goed, want wat stelt Voetbal International nou voor? Ze zijn daar niet goed ingevoerd en plat en je schiet verdomme steeds hard in de lach waardoor je de discussie mist.
Toine: ‘Wij hebben de beelden. En met Jan van Halst bieden we toegevoegde waarde. We proberen ook dingen te vergelijken met afgelopen weken en afgelopen seizoenen en ik denk dat voetballiefhebbers dat reuze interessant vinden.’
Dat denk ik dus ook.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog:

Nog meer blogs van Hugo Borst

Lees alle blogs van Hugo Borst >

Hugo Borst