Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

De zachte lippen van Strootman

19 december 2012

Het valt me op dat zoveel mensen een hekel hebben aan Kevin Strootman. Vooral vrouwen. Dat komt natuurlijk omdat bijna al die vrouwen buiten Eindhoven wonen. Ik weet wel: het helpt niet dat hij wel heel erg lijkt op die ene van Beavis & Butthead. Het helpt ook niet dat hij altijd als eerste loopt te zeiken als de scheids iets niet goed heeft gedaan.

Maar als ik Kevin een tijdje geconcentreerd volg tijdens een wedstrijd (dat gebeurt alleen als ik in mijn eentje ben, als ik in gezelschap ben is dat vanwege het gebrul om me heen als hij aan de bal is bijna onmogelijk) valt het me op dat hij op de positie waar hij speelt een van de beste in zijn soort is. Zal dus wel volgend seizoen naar Duitsland gaan.
Afgelopen maandag stond er op de voorpagina van het sportkatern van de Volkskrant een dubbelportret van Bony en nog iemand anders. Allebei de koppen gehalveerd, de redactie liet je raden wie wie was. Knappe vent eigenlijk, die aan de rechterkant, dacht ik. Zou het Pellè zijn? Nee dus, het was Kevin. Hij zag er goed uit. Mond dicht, zodat die kinnebak minder opviel. Dus, dames buiten de Eindhoven-agglomeratie: kijk nog eens goed naar Kevin. Denk aan hoe je zijn kaken streelt, zijn ongetwijfeld verrassend zachte lippen, zijn…. Wees wat liever voor hem. Want: we hebben hem nodig, op het WK.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: ,

Nog meer blogs van Jan Donkers

Lees alle blogs van Jan Donkers >

Jan Donkers