Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Jason en Santi en…

14 september 2011

Kijk, op mij kun je tenminste bouwen. Ik weet toch heus wel het een en ander van het spelletje af. Geen tegenspraak alstublieft. Neem nou het volgende: ik voorspelde in het recente verleden dikwijls dat een jonge speler het helemaal zou gaan maken omdat ik hem geweldige dingen had zien doen. Ik riep dat in zoveel mogelijk kantines en cafes rond. Ik sloot zelfs weddenschappen af.

In die fase zou ik, als ik u was, zeggen: einde verhaal voor deze speler.
Jason Oost. Speelde goed bij RKC, scoorde daarna veel bij Sparta. Binnenkort Nederlands elftal, zei ik. Let op mijn woorden. En ja hoor, het treurige traject VVV, Graafschap en Belgische tweede klassers volgde. Tot mijn aangename verrassing is hij nu terug bij Excelsior. Krijg ik toch nog gelijk?
Santi Kolk. Dito verhaal, veel gescoord en goed gespeeld bij ADO en Vitesse. Binnenkort Nederlands elftal zei ik. Let op mijn woorden. En toen, om god mag weten om wat voor reden dan ook, verdwenen naar de onderbond in Duitsland. Santi, warum? Vrouwenkwestie, misschien? Tot mijn aangename verrassing is hij nu terug bij NAC. Krijg ik toch nog gelijk?
Dus jullie weten hoe je met mijn inzicht om moet gaan. Trouwens, weten jullie op wie je eens moet letten? Op die Bas Dost, van Heerenveen.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog:

Nog meer blogs van Jan Donkers

Lees alle blogs van Jan Donkers >

Jan Donkers