Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Jorrit, Jolissa en Jezzel

27 september 2018

Ik ging zoeken op het Internet naar informatie over Jorrit Hendrix, die tegen Ajax, het doet me pijn om het te zeggen, maar ontkennen heeft geen zin, liet zien dat hij nu al een van de beste middenvelders van Nederland is. Bovendien al vroeg-kalend, hetgeen bij mij al meteen diepgaande sympathie genereert (zie mijn profielfoto op de site). Maar zonder erom te vragen werd ik al snel omgeleid naar de site Spelersvrouwen.nl. Er ging een wereld voor me open! Want dat Jorrit een verhouding heeft met Jolissa Jansen, daar had niemand me ooit iets over verteld. Evenmin over het feit dat ze een hondje hebben genaamd Jezzel. ‘Jolissa is in de keuken een stuk beter dan ik,’ laat de talentvolle middenvelder weten. Dat neem ik graag voor kennisgeving aan, zolang hij maar op het middenveld blijft heersen hoeft hij geen keukenprins te zijn. Maar hoe ga ik om met de informatie die vervolgens over me heen werd gestrooid? ‘Sneijder verbreekt relatie en is weer vrijgezel.’ Het blijkt om de broer van Wesley te gaan. Rosanne Grasman is de vriendin van Jeroen Zoet, wist u dat? En Inge van der Kroon is de vriendin van Dani de Wit. Van wie? Dani de Wit zei ik toch! Kira Winona is de vriendin van David Neres. Tsjonge, ik zie ‘Pikante foto’s van de vriendin van Nicolas Jorgensen.’ En dan hebben we het nog niet eens gehad over het tragische feit dat de moeder van Bart Ramselaar een vriendin zoekt voor haar zoon. Ik zou gaarne doorgaan met citeren, maar begin me eigenlijk bezorgd af te vragen hoe de #metoo discussie zich binnen korte tijd in de voetbalsferen zal gaan manifesteren. Zeg niet dat ik jullie niet gewaarschuwd heb!

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Nog meer blogs van Jan Donkers

Lees alle blogs van Jan Donkers >

Jan Donkers