Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Tscheu La Ling

7 juni 2011

Nu heb ik nogal wat practical jokers in mijn vriendenkring, dus het kan zijn dat ik ten onrechte een idioot bericht de wereld in help. Ik ben namelijk in Frankrijk, ver buiten bereik van iPhones, internet en Nederlandse kranten. Dus weet ik niet of ik mijn vriend Leo kan vertrouwen die me belde met het nieuws dat Tscheu La Ling de nieuwe directeur van Ajax gaat worden.

Ling? Dat was toch die sneue man van Creatief met Kurk? Die buitenspeler die nooit mee verdedigde? Hij doet tegenwoordig iets in Slowakije, herinner ik me en tsja, met zijn Ajax- voetbalachtergrond meegerekend moet dat wel in de richting van een ideaal cv komen.
Het is dat ik hier ver weg zit van Amsterdam, maar ik zou nog wel wat andere suggesties kunnen aandragen. Ik zou Johnny Dusbaba voordragen voor die functie; heeft aangetoond vanaf het begin van zijn Ajax-tijd over commercieel talent te beschikken, met zijn handel vanuit de kofferbak. In de raad van commissarissen: Winston Bogarde (heeft vast verstand van de goudprijzen), en wat te denken van John van Loen? Of John de Wolf (weliswaar geen Ajax-achtergrond maar heeft bij transfer-onderhandelingen altijd wel een joker in zijn mouw.)
Ik geef deze adviezen allemaal gratis. Ze kunnen me altijd bellen. Als ik weer bereik heb.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog:

Nog meer blogs van Jan Donkers

Lees alle blogs van Jan Donkers >

Jan Donkers