Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

73 en hyperactief

14 oktober 2011

Wim Suurbier kwam met de bus naar de opnames in het Olympisch Stadion. Hij heeft even geen auto, want geen geld. De legendarische rechtsback heeft alles er doorheen gejast. Daar schaamt hij zich niet in het minst voor. Als hij zijn geluk zou moeten afmeten aan zijn bankrekening was het brak met hem gesteld.

Hij ziet alleen maar voordelen. Wim heeft twee vriendinnen, waarvan eentje in de twintig. Nou, hij weet zeker dat het jonkie gek op hem is want voor zijn geld hoeft ze het niet te doen. En ook niet omdat ie zo aardig is voor vrouwen. Net als Bryan Roy, Ronald de Boer, John de Wolf en andere voormalige vedettes doet Suurbier zijn ontboezemingen voor de populaire website De Betweters.

Hugo Borst en Koert Westerman nemen daar de stand van zaken in de voetballerij door. Ancilla Tilia is dit seizoen aangeschoven en voert gesprekken met de cracks van toen. Deze Monroe-achtige verschijning is blond maar alles behalve dom. Ze gebruikt handig haar charmes om het gesprek op gang te brengen en laat de mannen dan met gerichte speldenprikjes leeg lopen.

Sjaak Swart vertelt dat hij wekelijks nog twee keer traint en jaarlijks tientallen wedstrijden speelt. Swart is 73 maar zorgt goed voor zichzelf. Hij verklapt dat hij elke ochtend en elke namiddag op de weegschaal staat. Ook meldt Sjakie nog steeds hyperactief te zijn tussen de witte lakens. Dat vindt u allemaal niet spectaculair? Kent u soms iemand die zich drie keer per dag weegt?

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: ,

Nog meer blogs van Leo Verheul

Lees alle blogs van Leo Verheul >

Leo Verheul