Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Bal rolt in de haven

25 maart 2014

Het is breaking news. David Beckham gaat in Noord-Amerika zijn eigen voetbalclub oprichten.
En dat niet alleen…Hij gaat ook zijn eigen stadion bouwen.
En waar gaat hij zijn eigen stadion bouwen? In de haven van Miami. Er is wat tegenstand tegen de plannen. Door het toestromende verkeer bij thuiswedstrijden wordt het wat druk in de buurt, maar die tegenstand wordt door ons mode-icoon op voetbalsloffen wel weggekocht.
“O yeah”, zegt David met een gespeeld Amerikaans accent en dito cowboylook.” Het belangrijkst is om iedereen aan onze kant te krijgen en ervoor te zorgen dat iedereen begrijpt waarom we het team hier willen hebben en op deze plek.”
De ontwikkeling van het stadion zou 200 miljoen dollar kosten (zo’n 150 miljoen euro), waarbij ook winkels, hotels en kantoren worden gebouwd. Het geld is al bijeengebracht, Beckham is van plan om in 2016 een team te laten voetballen op de nieuwe plek.
Maar nu komt ‘t: het masterplan krijgt een Oranje tintje. David, trouw bezoeker van deze site, heeft Esther Bal, die vertrekt bij Vitesse, benaderd om perschef te worden van zijn toekomstige club. We proberen het nog even onder de pet te houden. Maar waarschijnlijk leest u vandaag al over de plannen van Beckham in de krant.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: , ,

Nog meer blogs van Leo Verheul

Lees alle blogs van Leo Verheul >

Leo Verheul