Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Mevrouw Van Geel

7 oktober 2014

Elke thuiswedstrijd van Feyenoord is er het moment dat de regisseur van Fox even het succesduo Gudde-Van Geel de huiskamer in trekt. In goede samenwerking saneerden de algemeen en technisch directeur in nog geen drie jaar tijd een schuld van tegen de 60 miljoen euro. Hulde!
Rechts van de twee heren zit een vrouw. Zij is de gade van Martin van Geel. Ze is de ideale vrouw voor een technisch manager. Zij vangt de spelersvrouwen perfect op, organiseert avondjes of middagjes voor hen en heeft nog verstand van voetbal ook. Deze zomer kwam mevrouw Van Geel in opspraak. Vanwege vermeende bemoeienis met technische zaken. Feyenoord was naarstig op zoek naar een spits en mevrouw Van Geel had tegen haar man gezegd: ‘Dat varkentje was ik wel. Zoek jij maar een nieuwe verdediging.’ Het resultaat is Kazim-Richards, een middenvelder van wie iedereen zou zweren dat ie altijd op het middenveld zou hebben gespeeld en nooit meer dan vijf doelpunten per seizoen scoorde bij de tien clubs die hij heeft afgewerkt.
‘Kazim’, wordt net zo populair als Pelle’, verdedigde Van Geel zijn vrouw. Dat zou kunnen. Kazim heeft geen scheiding maar verfde in Turkije zijn haar in alle kleuren van de regenboog. Het is 5 oktober en hij heeft inmiddels zijn eerste goal gemaakt.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog:

Nog meer blogs van Leo Verheul

Lees alle blogs van Leo Verheul >

Leo Verheul