Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Orale sex

4 juni 2013

Nadat mijn bek was opengevallen van bewondering, sloot hij zich van argwaan. Michael Douglas had keelkanker gekregen door orale sex. Ik dacht onmiddellijk aan Herman Brusselmans, de zelfbenoemde befkoning van België, die ik ongerust belde maar er was niets met hem aan de hand. En aan Romario, die 2000 vrouwen in bed had geslist.

Twee weken geleden fietste ik terug van de kleuterschool over het lommerrijke weggetje en zoals altijd druk in gesprek (bij gebrek aan medepassagier met mezelf) had ik geen erg in een overhangende tak. Vanaf dat moment werd het zwart. In het ziekenhuis werd ik wakker in een verduisterde kamer. Begin van de week mocht ik weer een krant lezen. Een rugbyspeler had vóór het eerste fluitsignaal in zijn broek geplast. Dom. Hij kreeg een boete van de bond. Dat moet je natuurlijk altijd na het fluitje doen. De gemeente Rotterdam (met een onverklaarbare schuld van 100 miljoen) gaat 165 miljoen pompen in een nieuwe Kuip, de doodsteek voor Feyenoord. Er is maar één Kuip. En Michael Douglas dus… Ik was weer helemaal terug op aarde. Maar werd – sterk verhaal of niet – groen van jaloezie. Niet op die keelkanker van Douglas, wel op zijn hobby.

Romario is er van gaan slissen, zei ik, tegen de patiënt naast me.

“Wie…?”

Hij was meer van het jeu de boulen. Ik wees hem op Andere Tijden Sport van komende zondag, geheel gewijd aan Romario. Dan hoor je duidelijk dat hij bij zijn komst bij PSV nog nauwelijks sliste. Luistert en huivert!

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog:

Nog meer blogs van Leo Verheul

Lees alle blogs van Leo Verheul >

Leo Verheul