Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

PSV

15 december 2016

Afgelopen zondag dreigde er even iets te gebeuren in het programma Studio Voetbal dat sinds het verdwijnen van Youri Mulder en natuurlijk vooral Hugo Borst op mij doorgaans de uitwerking heeft van een sterke dosis Clonazepam.

Maar nu zat Hans van Breukelen aan. Co Adriaanse, zo’n beetje de enige vrije geest in het ‘discussieprogramma’ , had er zin in. Tot twee keer ging hij de strijd aan met de technisch directeur van de KNVB. En tot twee keer toe kapte Tom Egbers de discussie botweg af om over te schakelen naar een of ander lullig ‘blokje’. Had de zichtbaar geïrriteerde presentator last van zijn prostaat? Zat een incompetente eindredacteur in zijn oortje te tetteren? Voer voor psychologen.

Maar goed, Van Breukelen kreeg nog wel de kans om zijn zorgen uit te spreken over PSV na weer een wanprestatie (een broodmagere 1-0 thuis tegen GoAhead). De Breuk vond het niet om aan te gluren en vroeg zich af wat er in hemelsnaam aan de hand was. Vreemd dat je als invloedrijke PSV’er het niet weet…! Ik kwam er via een lid van de medische staf namelijk wel achter. PSV is niet alleen op papier in potentie veruit de beste ploeg, maar ook in letterlijke zin.

PSV heeft last van een babygolf. Een lading spelers wordt bijna elke nacht uit de slaap gehouden door jankend kroost. Trainer Phillip Cocu ziet vóór de meeste trainingen en wedstrijden de bui al hangen. Spelers met wallen onder hun ogen waar je stadsrechten op kunt aanvragen. Ik wens Cocu een fijne kerst en voor het nieuwe jaar veel trainingskampen in aanloop naar de wedstrijden. Het is maar een tip…

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog:

Nog meer blogs van Leo Verheul

Lees alle blogs van Leo Verheul >

Leo Verheul