Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Stokoud

11 januari 2012

Met de première van mijn film ‘Pablo & Poëzie’ op Film International, het wereldwijd vermaarde en hooggewaardeerde festival van Rotterdam, gaat het dan eindelijk gebeuren. Eind van deze maand breek ik ook als filmregisseur internationaal door.

Dat heb ik weer! Wilde ik altijd al, want dan lagen de vrouwen aan je voeten. Wat heet: hangen ze bedwelmd aan je gulp! Maar nu ik bijna een stok nodig heb, zie ik de lol er niet meer zo van in. Wat zit de moderne man toch raar in mekaar.

Niet dat ik de sex heb afgezworen. Maar juist nu ik op een leeftijd ben gekomen dat ik er niet meer uitzie, wil ik het afdwingen met mijn look en een duchtig portie unieke uitstraling. Ik kan niet zeggen dat de progressie daarin meetbaar is.

De antisymbiose van lichaam en geest is een pijnlijk proces. Laatst speelde ik een toernooi in Amstelveen. Behalve dat ik veel fiets, speel ik regelmatig voetbal in de zaal. Zo regelmatig mogelijk opdat ik geen morning-afterverschijnselen van helse spierpijn krijg. Door al dat gesport heb ik best nog een puike conditie. Maar een flinke pens dril ik maar niet weg.

Langs de kant zaten een paar prachtige vrouwen. Dus ging ik vier poulewedstrijden, een halve finale en een eindstrijd lang – al kappend en draaiend – mijn buik inhouden. Ik kan het niemand aanraden. Het is nu twee weken geleden maar ik sterf nog steeds van de spierpijn. In mijn maagstreek. Het is ziekelijk. Ik lijd aan ijdelheid.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog:

Nog meer blogs van Leo Verheul

Lees alle blogs van Leo Verheul >

Leo Verheul