Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Voorspellingen

3 mei 2016

Bij de aanvang van dit seizoen voorspelde ik dat de titelstrijd zou gaan tussen Ajax en PSV. Ook wist ik dat Feyenoord, ondanks de komst van Dirk Kuyt, niet verder zou reiken dan een derde plaats.
Rond de winterstop zou de ploeg wel gewoontegetrouw ineen storten. Dat Cambuur degradeerde was ook geen geheim voor mij. Onderin voorzag ik problemen voor clubs als Willem II, Excelsior, De Graafschap en Roda JC. Ik had bij de juiste inzet schatrijk kunnen zijn. Ach, wat is geld, het slijk der aarde. Dat heeft me nooit geboeid.
Om te laten zien dat ik geen sprookjes vertel zal ik u de climax in de top vertellen. Iedereen denkt dat Ajax de klus tegen De Graafschap wel even zal klaren maar ze vergissen zich lelijk in Guus Hiddink. Wat die hier mee te maken heeft zal ik u vertellen. De superboeren hebben deze week een telefoontje gehad van de coach van Chelsea en de Vijverberg op scherp gezet.
Hiddink is heilig verklaard in de Achterhoek en Hiddink is PSV. De Graafschap is veilig, heeft niets te verliezen en kan frank en vrij spelen. Voor Ajax dodelijk. Ik wil geen doping suggereren, dat doen de Ajacieden na afloop wel, maar ze zullen daar het gras opvreten. Eindstand seizoen 2015-2016: 1 PSV, 2 Ajax, 3 Feyenoord. U kunt nu inzetten.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: , , ,

Nog meer blogs van Leo Verheul

Lees alle blogs van Leo Verheul >

Leo Verheul