Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

FOX TV

30 mei 2013

Onze Jupiler League wordt volgend seizoen uitgebreid met de tweede elftallen van Ajax en FC Twente, en vooruit ook met VV Katwijk en Archilles ’29 uit Groesbeek. Die tweede elftallen kunnen niet promoveren, en waarschijnlijk ook niet degraderen, maar volgens FOX TV dat het allemaal gaat uitzenden is zoiets goed voor de kijkcijfers.

De voorzitter van FC Dordrecht vroeg zich hardop af wat ik ook dacht: wat kunnen we verwachten als er in de toekomst nog meer Jupiler League clubs omvallen? “Damesvoetbal in de Eerste Divisie? Of twee Duitse teams?”

Een all-stars-team lijkt me vanuit Fox redenerend een kanshebber, of nog beter: een team van voetbalvrouwen. Aanvoerster wordt Yolanthe, die voor en na de wedstrijden de hele tijd over Wesley Sneijder mag praten. De primeurtjes die ze nu iedere avond aan RTL Boulevard geeft – Dat Wesley haar ’s nachts helpt met het maken van armbandjes, dat ze nog een keer met Wesley wil trouwen, dat ze snakt naar een liefdesbaby van Wesley – kunnen dan mooi naar FOX TV, maar daar zullen ze inmiddels wel op het ultieme idee zijn gekomen: de toetreding van Ajax 3.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: , ,

Marcel van Roosmalen