Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

John van den Brom

30 mei 2012

Een paar maanden geleden belde Ester Bal, de persvoorlichter van Vitesse, me op met een vreemde vraag: “Marcel, ben jij John van den Brom?”

Ik kon naar waarheid antwoorden dat ik John van den Brom niet was, maar een beetje vreemd vond ik het wel, ik ging haar toch ook niet vragen of ze Neelie Kroes was.
Ze legde uit dat op twitter een ‘nep-John’ actief was, eentje die behoorlijk goed was ingevoerd. Als hij twitterde dat ze lekker getraind hadden, hadden ze die dag bij Vitesse toevallig ook lekker getraind, dus het was iemand die goed ingevoerd was.
Een tijdje later veranderde de – nog steeds anonieme – twitteraar zijn accountnaam onder druk van twitter en de advocaten van Vitesse in ‘John_vd_Bram’.
Daarover werd weer gebeld.
Ik kon melden dat ik ook John van den Bram niet was.

Op twitter meldde @John_vd_Bram als een van de eersten dat John van den Brom naar Anderlecht vertrok. En nu denk ik dat ‘John van den Bram’ John van den Brom is, misschien dat ik hem ga bellen om dat te vragen. Of is dat heel raar?

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: ,

Marcel van Roosmalen