Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Peter Gansler

18 november 2013

De Amerikaan Peter Gansler kende geen gelukkige start als commercieel directeur van Vitesse. Hij is er tot nog toe niet in geslaagd om een shirtsponsor voor de club te vinden en joeg supporters tegen zich in het harnas omdat hij het traditionele geel-zwart gestreepte shirt wilde veranderen. Hij schrok zo van de protesten dat hij zijn andere ideeën, zoals een nieuw Engelstalig clublied, nog maar even inslikte.

In zijn pogingen om de Nederlandse (voetbal)cultuur beter te leren kennen kroop Peter Gansler zaterdag in het vogelpak van mascotte Vito, die ieder jaar een steeds grotere rol krijgt bij de intocht van sinterklaas in Arnhem.
Opvallend dit jaar was dat Vito in een eigen geel-zwart koetsje zat en highfives gaf aan kinderen. Voor de rest was het gedrag van de mascotte net zo debiel als tijdens eerdere intochten.
Volgens een woordvoerder van de club was de intocht van sinterklaas, mede door het enthousiasme van ‘uithangbord’ Vito een groot succes. “De toch al nauwe banden tussen stad en club zijn weer eens aangehaald.”
Gansler zelf was niet bereikbaar voor commentaar.
Eerder bakte hij poffertjes tijdens een Vitesse-fandag in Duiven.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: ,

Marcel van Roosmalen