Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

If you are a mother fucking winner

12 mei 2011

Ok, laat me even iets ophelderen, iedereen weet wie die zogenaamde sportpsycholoog van FC Twente is. Iedereen weet wat ‘ie gezegd heeft. Iedereen behalve journalisten.

Ik weet niet wanneer je een journalist bent maar als je er een bent als je een primeur hebt dan zijn mijn vriendinnen en ik al journalisten sinds we in groep zeven ontdekten dat Claire van der Plas borsten kreeg. Maar goed, ik heb eens met zo’n voetbaljournalist gesproken. Als je van saai houdt, heb je dan de tijd van je leven. Ik heb tijdens dat gesprek alleen maar gedacht: “onder die kleren zit een naakt lichaam. Onder die kleren zit een naakt lichaam.” Als een mantra of een chant, maar dan zonder geestelijke zuivering. Hij dacht dat hij indruk maakte op vrouwen met weetjes over ene Vanenburg. Wie is hij? We hadden een drankje aangenomen ja, maar dat betekent nog niet dat we willen horen dat die Vanenburg ooit twee keer had gescoord in een of andere wedstrijd met een heel hoge uitslag. Gatver.
Maar ok, over die zogenaamde sportpsycholoog. Hij is een creep, echt, maar hij heeft overal volgers. Hij heeft het temperament van Douglas en Preud’homme. Die Oostenrijker die in het jaar 2011 en ver buiten Parijs met een coltrui durft rond te lopen, gaat voor elke wedstrijd kapot op zijn lied. Theo adoreert hem. Hij snuift coke als een of ander corpsmeisje.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog:

Nog meer blogs van Maria Beurden

Lees alle blogs van Maria Beurden >

Maria Beurden