Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Opties

7 augustus 2012

Ik houd mijn opties open. Verder zeg ik niks. Er zijn geruchten dat anderen me willen hebben en dat er zelfs interesse is uit het buitenland maar er is nog niks concreet. Al die aandacht is natuurlijk vleiend, het is toch wel mijn droom om een stapje hogerop te gaan. Ik heb het hier natuurlijk fantastisch naar mijn zin, alles is duidelijk en goed geregeld maar misschien zit ik over een paar weken niet meer aan de ontbijttafel. Daar houd ik wel rekening mee ja.

Mijn vriend heeft uitgesproken dat hij mij graag wil behouden. Maar hij weet ook dat er een kans is dat ik ga. Op mijn leeftijd wil je toch weten wat anderen te bieden hebben. Ik heb vorige week een gesprek met mijn vriend aangevraagd. Even kijken hoe we ervoor staan. Ja, ik kan daar niet veel over zeggen maar het was een goed gesprek en er is mij een nieuwe auto beloofd en een messenset van Sabatier als ik blijf.

Dat doet toch goed dat iemand je niet kwijt wil maar mijn vriend weet ook dat als ik ga dat er iemand nieuws gehaald moet worden. En er staat nog niemand klaar nee. Er is nu eenmaal geen tweede Maria. In ieder geval niet een die hier in Almere-Buiten in de Muziekwijk wil komen wonen. Maar vooralsnog heb ik niks besloten. Ik praat er wel over met vrienden en vooral veel met mijn ouders. Zij staan achter mij als ik ga.
Maar het is absoluut geen straf om nog een jaartje te blijven. Die interesse is er volgend jaar misschien ook wel.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog:

Nog meer blogs van Maria Beurden

Lees alle blogs van Maria Beurden >

Maria Beurden