Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Een gedachtesprong bij Barça – PSG

12 april 2013

De hymne klinkt, de camera zoomt in en als hij voorbij flitst, denk ik aan haar. Zoals hij in het veld staat, stond zij op het strand. Ze had diezelfde stoïcijnse, norse blik. Alsof ze geen zin had of heel nodig moest poepen.

Ik trok met een vriend van Quito naar La Paz. We voetbalden op het strand van Atacames met lege colaflessen als doelpalen en de Stille Oceaan als enige zijlijn. We speelden vijf tegen vijf. De tegenpartij had twee dames opgesteld, onder wie een gracieuze linkspoot die mijn reismaatje het hoofd op hol bracht.

Haar lijvige teamgenote bleef hangen op eigen helft. Ze had zich nog niet bewogen en was tot haar enkels weggezakt in het hete zand. Ik vroeg me af in welke verhouding haar voeten tot haar lichaam zouden staan.

Het fronsje dat voorkwam dat haar wenkbrauwen elkaar kusten, boezemde me wat angst in. Bovendien had ze wat weg van de man die PSV een paar kampioenschappen op rij had bezorgd.

Nadat ze me voor de derde keer met haar enorme borsten had opgevangen en ik vergeefs ‘obstructie’ riep, zag ik haar voeten voor het eerst. Ze zette een tackle in met twee benen tegelijk. Ik spuugde een hap zand uit en keek naar opzij waar een voet naast mijn hoofd lag en dacht: zou Alex ook zijn teennagels lakken?   

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: , , ,

Nog meer blogs van Martijn Reinink

Lees alle blogs van Martijn Reinink >

Martijn Reinink