Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Hieperdepiep

26 april 2012

Ik heb gisteren op gepaste wijze Johan Cruijff zijn 65e verjaardag gevierd. Om een uur of zes ‘s ochtends heb ik de bezorger van de Telegraaf uitgelegd dat je de krant veel beter eerst in stukken kunt scheuren, voordat je hem in de bus doet. Daarna ben ik naar een bakkerij gelopen en heb aan die mensen daar uitgelegd dat je een stokbrood ook gewoon als een casino kunt afbakken.

Daarna meteen doorgereden naar Schiphol, waar ik op een veel betere en efficiëntere manier dan de huidige verkeersleiders manier, 12 vliegtuigen naar binnen heb gepraat. Daarna heb ik aan een boer uitgelegd dat hij zijn land verkeerd bewerkte.

‘s Middags heb ik een workshop Zelf Kaas Karnen gegeven en 34 willekeurige telefoonnummer ingedrukt om mensen te vertellen dat ze het helemaal verkeerd deden en dat het heel anders moest.

In de namiddag naar Knorr gereden om ze daar uit te leggen dat de Knorr Paella nooit een echte Paella kan zijn omdat je er geen pan bij krijgt. Ze gaan ook de verpakking een andere kleur geven.

‘s Avonds heb ik drie uur lang heel hard door televisieprogramma’s zitten schreeuwen, heb ik een nieuwe manier van koken uitgevonden, drie brildragende mensen opgebeld en ze uitgelegd dat slechte ogen altijd je eigen schuld zijn en om drie uur ‘s nachts heb ik Gerald Vanenburg opgebeld met een piepstemmetje. Hieperdepiep, hoera!!

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog:

Nog meer blogs van Nico Dijkshoorn

Lees alle blogs van Nico Dijkshoorn >

Nico Dijkshoorn