Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Boodschappenmandje

30 maart 2011

Vroeger woonde ik minder leuk. Toen zag ik Luque wel eens, die een appartement had in de van Baerlestraat. Dat was natuurlijk niks, werd je niet vrolijk van. Maar waar ik nu woon lopen betere Ajacieden rond.

Soms zie ik Sulejmani liefdevol naar zijn vrouwtje zwaaien, als hij in zijn auto stapt voor training of wedstrijd. Pappa moet nu even werken, maar hij is zo weer terug. Hij kijkt er dan zo innig bij, lijkt me een heel lieve jongen. Grappig dat hij vervolgens in zo’n geblindeerde, matzwarte agressieve tank stapt. Een model dat speciaal voor Oostblok-criminelen in de markt lijkt te zijn gezet.

Ook zie ik Eriksen soms boodschappen doen. Is in een paar maanden ineens bekend geworden, dus loopt al routineus met de blik naar beneden. Kan zelfs zonder oordopjes de indruk wekken te luisteren naar muziek. Je kunt wel zien dat het een sportman is, hij loopt niet zo sloom te sloffen als andere jongens van achttien. Knap dat hij al zijn eigen potje kookt. In de super stond ik laatst achter Lindgren, nog een behoorlijk grote kerel zo in het echt. Meestal is het andersom, lijken bekende mensen veel kleiner (Al Pacino!). In zijn mandje, ik heb speciaal voor jullie even opgelet, lag een pakje melk, twee tartaartjes, en een gesneden half bruin. Groenten had hij misschien nog. Welke super dat is? Nee, nee, ik heb eigenlijk al teveel gezegd.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: , ,

Nog meer blogs van Nico Kroese

Lees alle blogs van Nico Kroese >

Nico Kroese