Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Goed bezig

28 april 2014

Van Persie was erg goed bezig de laatste tijd. Met zijn verschijnen naast Louis van Gaal schreef hij een  nieuw hoofdstuk van het handboek Hoe Blijf Ik Zonder te Spelen Toch Aan De Bal.

Zo  stuurde hij  krachtige signalen naar Turkije.”Hallo  Wesley, hier zitten de bondscoach en ik te filosoferen of jij mee mag naar Brazilië. We zijn er nog niet uit. Het is natuurlijk wel zo dat als je mee mag je niet meer Numero Uno bent.  De bondscoach en ik zijn het er over eens dat je mij in Brazilië  wel, in tegenstelling tot het vorige WK en EK, de ballen op het juiste moment en op het juiste been moet aanspelen, anders kom je gewoon  op de bank.”

Er waren ook krachtige signalen naar Engeland. “Hallo directeur Woodward, ik had al gezegd Moyes er uit of ik er uit. Maar nu ik heb voor jullie ook een goede nieuwe trainer gevonden. Ik teken pas bij als hij ook getekend heeft.”

En krachtige  signalen naar Rooney. “Hallo Wayne, je mag dan wel 300.000 pond per week verdienen en ik geef toe dat  is meer dan ik. Maar ik hoop dat je hersens genoeg hebt om  het nieuwe tactisch plan van deze continentale coach te snappen en dat je straks begrijpt hoe je de nieuwe looplijnen moet lopen.”

Zo, dat is ook weer geregeld.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: ,

Nog meer blogs van Nico Kroese

Lees alle blogs van Nico Kroese >

Nico Kroese