Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Humberto Tan vindt mij dom

4 november 2011

Als voetbalkenner word ik niet serieus genomen. Ze denken dat ik een soort Oranje-supporter ben. Dat het mij meer gaat om hossen dan om de wedstrijd zelf.

Dat ik het type ben dat pas een kwartier na aanvang van de tweede helft weer op zijn plek zit. Omdat ik een broodje kroket halen belangrijker vond. Dat ik schouwburgpubliek ben. Dat het doelpunt valt terwijl ik in een skybox een broodje zalm pak. Of dat ik naar een stadion ga om mijn blote buik te laten zien. Ze nemen me niet serieus. Ze willen mijn geld wel, want dat betaalt hun salaris. Maar Humberto Tan vindt mij dom. Jan Joost van Gangelen ook. Kenneth Perez, Jan Everse en godbetere Arnold Bruggink hebben minachting voor mij. Ze vinden het heel normaal dat bij de opstellingen van EredivisieLive de reservespelers niet meer in beeld komen. En dat die ook niet door de commentator van dienst genoemd worden. Reserves? Wie er op de tribune zit?  Dat is iets voor de heren analisten onderling. Dat hoeft een sukkel als ik niet te weten. Als ik maar betaal en verder mijn mond houd.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: ,

Nog meer blogs van Nico Kroese

Lees alle blogs van Nico Kroese >

Nico Kroese