Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Ik mis Marco

16 mei 2012

Ik ben nog niet klaar voor het EK, nee. En ik wil er nog niet klaar voor zijn ook. Als ik ergens ‘Noordwijk’ of ‘Hoenderlo’ lees, heb ik het gevoel de verkeerde afslag te hebben genomen. Niet weer! Niet nu! Het heeft veel te maken met de naam ‘Van Marwijk’ (nee, niet weer!), die er de laatste jaren voor heeft gezorgd dat Oranje veranderd is in een soort nationaal PSV. Elke voetballiefhebber weet wat ik bedoel.

Even had ik de hoop dat hij inderdaad PSV zou gaan trainen, zodat de weg vrij zou zijn om verder te gaan waar we gebleven waren, dus met Marco van Basten als bondscoach. Wat werd er toen heerlijk gevoetbald! Enfin, de goden beschikten anders. Marco van Basten is volgend seizoen trainer van SC Heerenveen. Nieuws in de categorie: Eric Clapton nieuwe gitarist in begeleidingsband Marco Borsato.

Kunnen we nog ruilen? Van Marwijk naar Heerenveen. Kan hij die club ‘meer solide’ maken en er ‘meer balans brengen in het elftal’ met ‘een extra slot op de deur’. Doe wat je niet laten kunt, Bert. En dan gaat Marco lekker voetballen met de jongens.

Niks extra slot erop. Gooi open die deuren en laat het zonlicht binnen.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: , , , ,

Nog meer blogs van P. F. Thomése

Lees alle blogs van P. F. Thomése >

P. F. Thomése