Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Seks in de rust?

4 februari 2014

“I would like to have a broodje kaas por favor,” zei Clarence Seedorf onlangs op Schiphol, zo lezen we deze week in VI. Ook leuk was een recente uitspraak van Hans Kraaij Jr: “Ik heb een paar groeven in mijn gezicht, daar kun je je schoonmoeder in verstoppen.”

Maar vroeger konden ze er ook wat van:
“Roken is slecht. Vooral voor de gordijnen.” (Willem van Hanegem)
“Mijn gekste trainer? Dat was bij FC Köln de ‘Generaal’ Rinus Michels. Van hem kreeg ik ooit tweeduizend Mark boete wegens dribbelen.” (Pierre Littbarski)
“Cristiano Ronaldo maakte vooral de actie om de actie. Dan stond hij na dertig seconden kappen en draaien nog steeds op dezelfde plaats.” (René Meulensteen)
“Op de avond voor een Europa Cup-wedstrijd moest meestal de jongste speler van KV Mechelen onder de tafel kruipen, een hond nadoen en in iemand’s been bijten. Bijgeloof hè, maar we wonnen alles.” (Fi van Hoof, assistent-trainer)
“Van Willem van Hanegem is het genoegzaam bekend dat hij op het WK’74 op totaal versleten schoenen speelde. Tijdens het spelen van het Wilhelmus volgde Willem de maat met een teen die door een gat zichtbaar was. Het was Beckenbauer opgevallen. Hij vroeg of wij geen nieuwe schoenen voor Willem hadden.” (Oranje-begeleider Henny Warmenhoven)
“Seks voor de wedstrijd? Dat moeten mijn spelers zelf weten, maar in de rust kan het niet.” (Berti Vogts)
“Ach, Milaan of Madrid, als ’t maar Italië is.” (Andreas Möller)

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: , , , ,

Nog meer blogs van Sander de Vaan

Lees alle blogs van Sander de Vaan >

Sander de Vaan