Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Hee gast (2)

5 november 2014

Hee gast, Sorry weer dat je niets van me hebt gehoord. Ben hier niet goed in. Je moet echt op twitter komen. Die verhuur loopt echt op niets uit man. Je hebt vast gehoord dat ik geblesseerd ben. Is echt onzin. Ik ben helemaal niet geblesseerd. Coach heeft me uit het elftal gekicked. Maar dat mag niemand weten. Voor de rust in het elftal ofzo. Ik mag het eigenlijk ook tegen niemand zeggen. Is ook beter voor mijn carrière zeggen ze. Die gasten denken dat niet spelen goed is voor mijn carrière. Ben na de laatste wedstrijd meteen van de tribune naar beneden gegaan en media opgezocht. Heb ze verteld dat mijn blessure over is en dat ik fit ben en er volgende week gewoon weer bij ben. Kijken hoe de coach nu nog om me heen kan. Het is hier verder supersaai. Ze hebben niets eens een McDonalds of Burger King. Mandy vindt er ook niets aan. Die is steeds vaker weer bij vriendinnen in Amsterdam. Blijft ze dan slapen enzo. Weet ik veel wat ze uitspookt. Hier zijn verder weinig lekkere wijven. Al willen ze wel altijd van alles. Die gast die nu op mijn plek speelt kan er geen flikker van. Die goal van hem was gewoon een intikkertje. Echt wel dat de coach mij op gaat stellen. Hij zegt nog steeds dat ik fitter moet worden. Die dikzak. Als ik gewoon mag spelen en ze mij de ballen geven dan zullen ze het eens gaan beleven. Jammer dat je vorige keer op het laatst toch niet kon komen. Ik kan gewoon kaartjes voor je regelen he? Stuur berichtje terug ok?

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Nog meer blogs van Thijs de Boer

Lees alle blogs van Thijs de Boer >

Thijs de Boer